Boende

På Uppsala OLGY så bor just nu 24 av 33 stycken på Kantorn. Du kan läsa mer på http://www.uppsalagymnasieboende.se/  eller http://www.uppsalagymnasieboende.se/boende/kantorn/ .

Vi önskar i största mån få orienterarna att bo i samma korridor. Alla har minst 2 orienterare i samma korridor och några är fyra/korridor. Alla bor i samma hus. De övriga boende i korridoren är annars andra idrottare som går på Celsiusskolan.

När man ställer sig på kö till boendet ska man skriva att ”Jag vill bo i samma korridor med de andra orienterarna”. Om man skriver med en speciell person så lyssnar de på det också. De har förstått att detta är viktigt för oss.

Boendet ligger ca: 15 min promenad från järnvägsstation och 10 min promenad från skolan. Det finns tillsyn hela dygnet. De är hårda med reglerna. Har man inte skött städning i de gemensamma utrymmena så får man en anmärkning. 3 anmärkningar=flytta därifrån. Denna varning går hem till föräldrar och till oss som ansvariga tränare. Det är nolltolerans när det gäller alkohol.

Lämna ett svar