Öppet hus

I onsdags var det äntligen dags för Öppet hus. 18 elever från årskurs 9 kom och besökte oss, de flesta på plats och några var med digitalt. Dagen började med gemensam träning, en keps-OL i fina Lunsen. Paren fick börja på olika kontroller, så det var svårt att hålla koll på hur alla låg till. Hög fart, en hel del bommar och härlig gemenskap mellan eleverna och våra besökare.

Efter det åkte vi tillbaka till skolan, för information om hur det är att gå NIU Orientering på Celsiusskolan. Vi hann även med gemensam lunch och rundvandring på skolan innan vi åkte till Kantorn för att titta på elevboendet.

Tack till alla som kom och besökte oss idag. Vi hoppas få se er till hösten!

Detta inlägg postades i Nyheter den av .

Om Hanna Barkegren

Född och uppvuxen i Dalarna, har orienterat så länge jag kan minnas. Tycker det är roligt med idrott överlag och åker gärna längdskidor och spelar discgolf eller tennis. Annars gillar jag att läsa, spela gitarr och försöker bemästra konsten att göra egna praliner.