Träningsläger

Under onsdag och torsdag var vi på årets första läger. Efter önskemål från eleverna åkte vi till Oxelösund, för att gå på Boda Borg och springa SM-relevanta träningar. Vi åkte storbuss och bodde på hårt underlag i OK Måsens klubbstuga. Under de två dagarna vi var iväg hann vi med en massa kul:

  • 2 SM-relevanta träningar.
  • En keps-OL på fina Jogersö, med efterföljande bad i havet för den som ville.
  • Ett besök på Boda Borg.
  • Quiz arrangerat av våra aktivitetsansvariga Maja och Emelie.
  • KM i medeldistans.

Segrare av KM i medeldistans blev Elise Magnusson och Emil Åberg. Stort grattis!

Årets första läger kan sammanfattas med härlig gemenskap, bra genomförda träningar och mycket skratt.

Detta inlägg postades i Nyheter den av .

Om Hanna Barkegren

Född och uppvuxen i Dalarna, har orienterat så länge jag kan minnas. Tycker det är roligt med idrott överlag och åker gärna längdskidor och spelar discgolf eller tennis. Annars gillar jag att läsa, spela gitarr och försöker bemästra konsten att göra egna praliner.