Träningsvärk, träningsdag och finbesök

Vi började veckan med styrka, som har nytt upplägg för i år. Efter ett pass på två timmar var det många som hade rejält med träningsvärk kommande dagar.

Läsårets första 3000-meter kördes på onsdagen och vi fick fint besök i form av Conny. Riktigt bra genomförande av passet och efter målgång var de precis så trötta som man ska vara.

Under torsdagen åkte vi till Länna för en tränings- och aktivitetsdag. Träningen bestod av fyra slingor i utmanande terräng. Efter det grillade vi hamburgare innan det var dags för aktiviteter som aktivitetsansvariga Maja och Emelie planerat och höll i. En riktigt bra dag!

Detta inlägg postades i Nyheter den av .

Om Hanna Barkegren

Född och uppvuxen i Dalarna, har orienterat så länge jag kan minnas. Tycker det är roligt med idrott överlag och åker gärna längdskidor och spelar discgolf eller tennis. Annars gillar jag att läsa, spela gitarr och försöker bemästra konsten att göra egna praliner.