Resedagbok utlandsläger dag 7

Måndag 13/3

Dagen startades med lägrets sista OL-pass. Vi hoppade in i minibussarna och körde iväg mot en rolig masstart. Väl framme stötte vi på ett litet problem – de spanska skogsarbetarna var igång igen (som vi alla fruktade att möta igen efter dag 3), så starten fick flyttas. När det problemet var löst njöt vi av ett sista pass i de spanska skogarna med en rolig och utmanande bana. Efter träningen begav vi oss tillbaka till boendet där samtliga rum packade ihop det sista och lagade lunch. Vi i rum 103 njöt av den studentklingande rätten pestopasta med mozzarella. Klockan 13.30 packade vi in väskorna i bussen, ett svårt jobb och vi får vara glada över att tränarna verkar vara duktiga på tetris, och sedan begav vi oss iväg mot Málaga. Efter en resa på ca 2,5h var vi framme vid hotellet och blev tilldelade våra rum. Vårt gäng drog vinstlotten och fick handikappsrummet, det största rummet:) Vi alla vilade en stund innan det var dags för middag på stranden, där vi även blev tilldelade transferbussar. Att rum 103 fick den tidigaste bussen tror vi ej var en slump, vi tror det kan ha något att göra med att vi fick det största rummet… Men efter middagen var det dags att gå hem och sova för dagen efter skulle det bli en tidig morgon.

// Alice, Jonna, Ines och Johanna

Detta inlägg postades i Nyheter den av .

Om Hanna Barkegren

Född och uppvuxen i Dalarna, har orienterat så länge jag kan minnas. Tycker det är roligt med idrott överlag och åker gärna längdskidor och spelar discgolf eller tennis. Annars gillar jag att läsa, spela gitarr och försöker bemästra konsten att göra egna praliner.