Resedagbok utlandsläger dag 6

Söndag 12/3

Sista heldagen i Barbate började med en kort frukost innan vi inledde träningsdagen. Idag var första passet en sprint inuti Barbate som de flesta sprang men som några också gick efter tidigare krigsskador från lägret.

Snart efter att alla kommit i mål började solen att skina och temperaturen gick snabbt över 24 °C, den naturliga följden av detta blev en lång förmiddag på stranden. Efter att solen tagit sina offer så var det dags för lunch, på dagens meny så stod det Spaghetti Carbonara.

Efter lunch gick några tappra själar tillbaka till stranden men majoriteten hade lärt sig av sina misstag från förmiddagen och gömde sig inomhus bortifrån solen.  

När solen sedan lugnat ner sig något åkte vi bort till en momentbana på Barbates ”finaste” områden. Träningen inleddes med en korridor men gick sedan över till en riktningsövning med blank karta mellan kontrollringarna.

Eter att ha tampats med den spanska vildmarken tog vi oss tillbaka mot hotellet, senare på kvällen gick vi till en italiensk restaurang vid havet. Dagen avslutades därefter med lugna promenader tillbaks till hotellet.        

/Axel, Elias, Linus, Love

Detta inlägg postades i Nyheter den av .

Om Hanna Barkegren

Född och uppvuxen i Dalarna, har orienterat så länge jag kan minnas. Tycker det är roligt med idrott överlag och åker gärna längdskidor och spelar discgolf eller tennis. Annars gillar jag att läsa, spela gitarr och försöker bemästra konsten att göra egna praliner.