Resedagbok utlandsläger dag 5

Lördag 11/3

8.30 gick larmet och stugan vaknade. Idag väntade en varm och solig dag med många roliga aktiviteter. Efter frukost gick vi ut från hotellet där minibussarna väntade, klockan var ca 9.30. Vi åkte i ungefärlig 15 minuter uppför ett berg till en skog utan teckning. Nu vankades det OLGY KM, en förlängd medeldistans. Elias och Johanna korades till mästare efter ett utmanande lopp. Därefter åkte vi tillbaks till hotellet för att laga lunch, pasta med bacon, pesto och mozzarella. 10/10 från hela stugan. Efter lunch det blev det ett obligatoriskt dopp i Atlanten, badstreaken är på 4 dagar nu. Vågorna är väldigt roliga att leka i. 

Många var slitna och trötta efter flera dagar med tufft läger. Därför blev det styrka i den varma solen på stranden. Ett välbehövligt pass. Efter en lång eftermiddag på stranden blev det dusch och ombyte för att bege sig mot churro-ståndet, en bit längre ner på stranden. Härligt gott att äta riktiga spanska churros. Middagen fick vi denna dag laga själv. Det blev tacokväll för nästan alla stugor innan vi kollade på den spännande mellofinalen. I vår stuga bjöds det in till mello och nästa hela olgy var samlat för att se den spännande upplösningen.

Efter en lång och riktigt rolig dag var vi i sängs inte en minut efter 22.30;)

Hälsningar stuga 102 Emelie, Frida, Maja & Nova

Detta inlägg postades i Nyheter den av .

Om Hanna Barkegren

Född och uppvuxen i Dalarna, har orienterat så länge jag kan minnas. Tycker det är roligt med idrott överlag och åker gärna längdskidor och spelar discgolf eller tennis. Annars gillar jag att läsa, spela gitarr och försöker bemästra konsten att göra egna praliner.