Resedagbok utlandsläger dag 2

Onsdag 8/3

Första dagen i Barbate började med en snabb tur till Mercadona för att inhandla frukost och lunch för dagen. Efter frukost bar det i väg till lägrets första träning som gick ut på att lära känna terrängen vilket vi i rum 007 mist sagt behövde, på väg till kontroll 3 var vi totalborta. Efter vårt misstag kom vi dock i gång och resten av träningen flöt på bra 😊

Till lunch lagade vi en riktigt smaskig köttfärssås som vi sedan smälte ned med en promenad för att kolla lite på samhället.

Eftermiddagsträningen bjöd på OL-intervaller där det gick betydligt mycket bättre för vår del, vi började långsamt förstå grejen med att försöka ta sig rakt genom Barbates buskage inte alltid var det bästa valet.

Till middag gick alla till en spansk restaurang där det serverades tapas, även om maten var väldigt god fick många nog ta ett ordentligt kvällsmål😊

/Ida och Agnes

Detta inlägg postades i Nyheter den av .

Om Hanna Barkegren

Född och uppvuxen i Dalarna, har orienterat så länge jag kan minnas. Tycker det är roligt med idrott överlag och åker gärna längdskidor och spelar discgolf eller tennis. Annars gillar jag att läsa, spela gitarr och försöker bemästra konsten att göra egna praliner.