Resedagbok utlandsläger dag 1

Tisdag 7/3

Ett förväntansfullt gäng samlades på Arlanda 12.00. Allt gick smidigt, men flyget var ändå iväg 20 minuter sent. Kanske berodde det på att de inte fick plats med allt bagage och till sist bestämde sig för att lämna kvar Emelies väska på Arlanda. Vi kunde i alla fall lyfta. Väl framme insåg vi att Emelies väska saknades och det sedvanliga strulet med minibussar påbörjades. Drygt två timmar efter landning rullade vi iväg mot Barbate. Resan bestod av krokiga vägar, delvis tjock dimma och glest med trafik. Efter lite mer än två och en halv timme möttes vi av blinkande lampor i gatan och en glad man som inte kunde engelska. Men vi fick våra rum och ledarna var snabba att välja rummet med havsutsikt. Efter att ha parkerat i ett trångt garage (vi var glada att vi hade full försäkring på våra fordon) var det äntligen dags att sova. Då var klockan 01.30 och efter en lång resdag somnade vi fort.  

/Ledarna  

Utsikten från ledarnas rum