Och en saknad tränare kommer tillbaka

Hej på er!
Efter att jag har slagit ihop sommarlov, höstlov och jullov till ett lång lov så har jag nu smugit mig tillbaka till OLGY 😉

Det känns roligt att få komma tillbaka och få vara en del av OLGY gänget igen och jag hoppas vi får en fin och rolig vår tillsammans.
Jag ser fram emot att börja igen och lära er allt jag lärt mig senaste månaderna som tex hur man skruvar ihop och isär IKEA möbler, kör bil i Europa och sen förhoppningsvis lite orienteringsteknik också.

Vi ses snart!

Detta inlägg postades i Nyheter den av .

Om Gunilla Svärd

Kontaktinformation: gunilla@olgy.se, 0724682640 Blev utsedd årets tränare 2013 av Skogssportens gynnare. Har 2 VM-guld, 2 VM-silver, 2 VM-brons, 2 EM -guld, Världscupssegrare totalt -96, O-ringen seger -92 och har 29 SM -medaljer. Har utmärkelsen Årets Buse i bandy! Min målsättning med mitt jobb är att när eleven slutar här så ska han/hon fortfarande tycka att det är roligt med orientering. För att göra det så tror jag på individuell utvecklingsplan med varierad träning. Vill du nå toppen så ger vi resurserna för det. Har du andra målsättningar så stöttar vi dig i det! Glädje föder framgång!