Lägerdagbok – Dag 2

Dagen började med morgonjogg för några och sedan åt vi frukost på hotellet. Dagens första träning var en sprint i med kval och final. Kvalet löptes i form av en duell där två löpare ställdes mot varandra på gafflade banor, och finalen genomfördes med tidtagning och livelox-analys. Träningen var både tekniskt utmanande (genom små gränder och olika vägval), fysiskt utmanande (genom stark kupering) och mentalt utmanande (de som inte kunde springa hittade på alla möjliga olika störningsmoment, det togs ett och annat foto och ropades en hel del ”fel vägval!”).

Efter första träningen åkte vi till närmsta mataffär och handlade lunch (för de som inte ville gå ut och äta) samt mellanmål.
Dagens andra träning bestod av en korridor där de flesta tog det lugnt och fokuserade på att förbereda sig för helgens tävlingar.
Lägrets andra dag bjöd förutom bra träningar även på strålande sol.
Dagen avslutades med att vi åt middag på samma restaurang som igår.
Detta inlägg postades i Nyheter, OLGY den av .

Om Linus Mood

Kommer från Almunge utanför Uppsala med Länna IF som moderklubb. Tillhör landslaget i MTBO med ett VM-silver i stafett 2018 och en 9:e plats på VM-sprinten 2017 som främsta meriter. Gick orienteringsgymnasium i Sandviken och har sedan utbildat mig till idrottslärare vid Uppsala Universitet. Favoritträningen är långpass på mountainbike i Lunsen.