Testbana

En gång på hösten, en gång på våren och minst en gång däremellan brukar eleverna på OLGY gemensamt jogga mot Röbo. Halvvägs mellan Kantorn och Uppsala-högar stannar gruppen. Därefter, på en given signal, sätter alla fart mot två varvs kamp runt vår testbana.
Igår, torsdag var det dags årets första testrunda, och bevisligen har övning gett färdighet, för det var en hel del personliga rekord som krossades… Och de som inte slog sin gamla tid, de gjorde definitivt ett ärligt försök! Som om inte det vore nog, så drämde Kristoffer till med ett nytt All time high. 15.20 lyder den nya rekordtiden, en putsning med 2 sekunder på Fredrik Regborns ”oslagbara” tid från 2012.

Så här glad blir man när man slår rekord 

Med det vill vi säga, grattis till alla som var där, ni kan alla vara stolta över er själva!

Fokuserat gäng före start