USM-brons till OLGY

Under helgen avgjordes båda USM och SM-lång.
Sextonåringarna åkte till Karlstad där det bjöds på snabb sprint, lättlöpt men lurig långdistans och spännande stafett. På sprinten visade Kristoffer att han har riktigt bra fart i benen och bärgade ett brons. Grattis!! I damklassen var Lina snabbast av alla duktiga OLGY-tjejer och slutade på sextonde plats.
På lördagens långdistans fortsatte Kristoffer att springa fort, och det räckte till en sjätteplats. Bland tjejerna placerade sig Ella bäst som artonde. Noterbart är att ytterligare fyra stycken sprang in sig top-30. Lina och Johannes 19, Alva 24 och Vilma 28. Kul!

Sir Tengroth

Sir Tengroth

17/18 åringarna åkte till Blekinge för att tävla om SM-långdistans. Ett tufft kval på lördagen följdes upp av en ännu tuffare final på söndagen. Till A-final nådde ett antal Uppsala-elever: Simon, Sandro, Johan, Astrid, Emma och Sandra. Sandra hamnade högst upp av Uppsalas elever och slutade tolva.
Många sprang alltså bra, trots att terrängen inte var riktigt lik den vi möter här hemma.

Johan, nöjd kille efter att ha nått A-final

Johan, nöjd kille efter att ha nått A-final

Nu till helgen väntar ytterligare en SM-kamp. Denna gång är det medel och stafett. De som sprang bra den gångna helgen kan glädja sig åt att de får utnyttja formen en gång till, och för de som inte är lika nöjda är det bara att knyta näven i fickan och kräva revansch.

LYCKA TILL önskar vi alla!https://scamquestra.com/sozdateli/5-aleksandr-prochuhan-35.html