Power Hour

Vi byter ut cirkelfysen mot Power Hour pass med Ville. Kom i tid!

Partyträning med power

Rakt och teknikenkelt med hög energi. På Power hour får du en riktig genomkörare för både styrka och kondition. I högsta hugg har du en medicinboll som ger motstånd, hjälper dig med tekniken och ger extra känsla genom passet.

Efter en rak uppvärmning där du höjer pulsen rejält mot slutet, är passet uppbyggt av en loop med 11 styrkeövningar. Tempot i övningarna gör att du också tränar konditionen. Vissa övningar tränar spänst och explosivitet och ger passet extra tryck.

Du jobbar en övning i taget och kör i ditt eget tempo – du behöver inte jobba i takt till musiken. Självklart kan du anpassa träningen efter din dagsform, men förvänta dig drivande musik, maximal pepp och power!

Första gången? Bollarna finns i olika vikter. Hugg en som passar dig!

Detta inlägg postades den av .

Om Linus Mood

Kommer från Almunge utanför Uppsala med Länna IF som moderklubb. Tillhör landslaget i MTBO med ett VM-silver i stafett 2018 och en 9:e plats på VM-sprinten 2017 som främsta meriter. Gick orienteringsgymnasium i Sandviken och har sedan utbildat mig till idrottslärare vid Uppsala Universitet. Favoritträningen är långpass på mountainbike i Lunsen.