Hemlängtanspass med Jul tema

Vi tar regionalbuss 115 kl 07.35 från hållplats Moskén till Skogsvallens IP i Storvreta. Bussen skall vara framme i Storvreta kl 7.56. Pannlampa kan behövas för början av passet.

Därifrån löper vi ett distanspass tillbaka till Uppsala på Jällaleden. Sträckan är totalt 15km. Löpningen går i huvudsak på stig och grusväg, men även lite asfalt förekommer (genom Nyby/Gamla Uppsala).  Det finns tyvärr inga bra möjligheter till avkortning på detta pass. Ta helst med vätska och energi i vätskebälte/löparryggsäck.

Eftersom det är lucia så kör vi ett jul-tema. Klä gärna upp dig på lämpligt sätt! (ex tomteluva glitter, ljus osv). Notera också att det inte kommer att ske någon transport av överdrag från Storvreta till Uppsala. Åk buss i de kläder du tänker löpa i.

Här finns en länk till Jällaleden. Vi följer inte denna hela vägen till Gälla utan hoppar av lite före vid Vittulsberg och löper till Kantorn via Nyby.

Detta inlägg postades den av .

Om Gunilla Svärd

Kontaktinformation: gunilla@olgy.se, 0724682640 Blev utsedd årets tränare 2013 av Skogssportens gynnare. Har 2 VM-guld, 2 VM-silver, 2 VM-brons, 2 EM -guld, Världscupssegrare totalt -96, O-ringen seger -92 och har 29 SM -medaljer. Har utmärkelsen Årets Buse i bandy! Min målsättning med mitt jobb är att när eleven slutar här så ska han/hon fortfarande tycka att det är roligt med orientering. För att göra det så tror jag på individuell utvecklingsplan med varierad träning. Vill du nå toppen så ger vi resurserna för det. Har du andra målsättningar så stöttar vi dig i det! Glädje föder framgång!