Hemlängtanspass med Jul tema

Vi tar regionalbuss 115 kl 07.35 från hållplats Moskén till Skogsvallens IP i Storvreta. Bussen skall vara framme i Storvreta kl 7.56. Pannlampa kan behövas för början av passet.

Därifrån löper vi ett distanspass tillbaka till Uppsala på Jällaleden. Sträckan är totalt 15km. Löpningen går i huvudsak på stig och grusväg, men även lite asfalt förekommer (genom Nyby/Gamla Uppsala).  Det finns tyvärr inga bra möjligheter till avkortning på detta pass. Ta helst med vätska och energi i vätskebälte/löparryggsäck.

Eftersom det är lucia så kör vi ett jul-tema. Klä gärna upp dig på lämpligt sätt! (ex tomteluva glitter, ljus osv). Notera också att det inte kommer att ske någon transport av överdrag från Storvreta till Uppsala. Åk buss i de kläder du tänker löpa i.

Här finns en länk till Jällaleden. Vi följer inte denna hela vägen till Gälla utan hoppar av lite före vid Vittulsberg och löper till Kantorn via Nyby.

Detta inlägg postades den av .

Om Linus Mood

Kommer från Almunge utanför Uppsala med Länna IF som moderklubb. Tillhör landslaget i MTBO med ett VM-silver i stafett 2018 och en 9:e plats på VM-sprinten 2017 som främsta meriter. Gick orienteringsgymnasium i Sandviken och har sedan utbildat mig till idrottslärare vid Uppsala Universitet. Favoritträningen är långpass på mountainbike i Lunsen.