A1 Löp Ulltunaåsen

Samling vid Nya bron över fyrisån vid Ultuna. Karta över samlingsplats finns här. Vi löper Mats Troengs backbana. Karta finns över backbanan finns här. Gå gärna in och kika så du får en bild av vad som väntar. Ta med plastficka för kartan.

Vi löper i A1 fart. Löp med pulsklocka så att du kan ha koll på din puls och kan anpassa farten till din A1-fart.

Alternativt går det att löpa banan fort som ett test-pass. Det finns tider av elitlöpare på OK Linnés hemsida som du kan jämföra med. Tidtagning sker i så fall på egen hand.

Detta inlägg postades den av .

Om Gunilla Svärd

Kontaktinformation: gunilla@olgy.se, 0724682640 Blev utsedd årets tränare 2013 av Skogssportens gynnare. Har 2 VM-guld, 2 VM-silver, 2 VM-brons, 2 EM -guld, Världscupssegrare totalt -96, O-ringen seger -92 och har 29 SM -medaljer. Har utmärkelsen Årets Buse i bandy! Min målsättning med mitt jobb är att när eleven slutar här så ska han/hon fortfarande tycka att det är roligt med orientering. För att göra det så tror jag på individuell utvecklingsplan med varierad träning. Vill du nå toppen så ger vi resurserna för det. Har du andra målsättningar så stöttar vi dig i det! Glädje föder framgång!