SM läger Bjursås

Förra veckan drog vi iväg till härliga Dalarna för att bjudas på tuff terräng, roliga banor och mycket blåbärsris i skogen. 4 minibussar drog iväg och vi hann med 4 bra träningar. Vi förberedde oss inför SM om några veckor men också inför SM om ska gå i just Bjursås om 2 år.

Ett av passen var en medeldistans med Sportident, startfållor och startlista. Här fick vi lite tävlingskänsla och eleverna fick öva på att orientera i ”tävlingssituation”.

Det blev ett lyckat läger och nu laddar vi om och jobbar på inför SM om bara 2 veckor.

Coach Erik fokuserar innan start på Medeldistansen

Första passet på lägret.

 

Detta inlägg postades i Nyheter den av .

Om Erica Edman

Jag är en dalkulla som förutom att orientera gillar att åka skidor. Jag älskar även att pyssla på min fritid och det är inte ofta jag inte har symaskinen framme, stickar eller har ett virkprojekt. Jag springer gärna OL intervaller, och ett distanspass på fjället i Sälen kör jag så fort jag får chansen. Meriter: 2 O-ringen segrar totalt JSM Guld Natt USM brons sprint JSM Guld skidorientering