Antagna till HT2020

Vi presenterar härmed våra 10 nya elever som börjar hos oss HT2020.

Albin Sjöblom, OK Kåre

Alvin Craig, OK Ravinen

Aron Broman, Länna IF

Filip Lindqvist, Täby OK

Viktor Jemth, IF Thor

Alice Eriksson Björling, Domnarvets GOIF

Ellen Pelander, OK Djerf

Ellen Thorsén, Surahammars SOK

Johanna Roos, OK Linné

Jonna Lindblad, OK Djerf

 

Detta inlägg postades i Nyheter, OLGY den av .

Om Erica Edman

Jag är en dalkulla som förutom att orientera gillar att åka skidor. Jag älskar även att pyssla på min fritid och det är inte ofta jag inte har symaskinen framme, stickar eller har ett virkprojekt. Jag springer gärna OL intervaller, och ett distanspass på fjället i Sälen kör jag så fort jag får chansen. Meriter: 2 O-ringen segrar totalt JSM Guld Natt USM brons sprint JSM Guld skidorientering