Ansökan, intervjuer och öppet hus på skolan

Ansökan till NIU har öppnat och det går att söka fram till 1 december. Ansökan hittar ni på länken här: http://www.svenskorientering.se/Nyheter/forbundsnytt/ansokantillniuoppnas/

När sökperioden är slut så kommer vi kalla till intervjuer via mejl. Vi håller våra intervjuer torsdagen den 5 december.

Skolan har öppet hus där alla programrektorer och idrotter är representerade. Detta är onsdagen den 27 november mellan kl. 18-20.

 

 

Detta inlägg postades i Nyheter, OLGY den av .

Om Erica Edman

Jag är en dalkulla som förutom att orientera gillar att åka skidor. Jag älskar även att pyssla på min fritid och det är inte ofta jag inte har symaskinen framme, stickar eller har ett virkprojekt. Jag springer gärna OL intervaller, och ett distanspass på fjället i Sälen kör jag så fort jag får chansen. Meriter: 2 O-ringen segrar totalt JSM Guld Natt USM brons sprint JSM Guld skidorientering