Höstterminen är igång!

Höstterminen har nu startat och vi har redan hunnit med massor av saker. Vi började med att introducera nya och gamla elever för varandra på en kickoffkväll vid kantorn. Det bjöds på en 4-kamp och fika. En härlig kväll där vi fick lära känna varandra lite mer. Vi rivstartade med 3000m test som första träning där det var väldigt bra uppslutning och en solig härlig morgon med ett peppat gäng.

Vi har även hunnit med att åka på ett SM läger till Hälsingland. Vi tog minibussarna upp till Mohed och där bjöds det på 4 stycken träningar med supersnabba hällar, steniga klapperstensfält och gröna grönområden. Tillsammans med SM teori så kommer vi vara redo för SM om några veckor.

Vi har även hunnit med testbanan vid Röbo och provsprungit banor inför tävlingen som eleverna anordnar 28 september. Eleverna jobbar just nu mycket med tävlingen för att kunna genomföra ett så bra arrangemang som möjligt.

 

Detta inlägg postades i Nyheter den av .

Om Erica Edman

Jag är en dalkulla som förutom att orientera gillar att åka skidor. Jag älskar även att pyssla på min fritid och det är inte ofta jag inte har symaskinen framme, stickar eller har ett virkprojekt. Jag springer gärna OL intervaller, och ett distanspass på fjället i Sälen kör jag så fort jag får chansen. Meriter: 2 O-ringen segrar totalt JSM Guld Natt USM brons sprint JSM Guld skidorientering