Ny tränare till hösten 2019!

Som vi tränare redan meddelat har Linus Karlsson Mood tyvärr slutat som tränare på OLGY Uppsala, men vi kommer att ha kvar Linus i stan och förhoppningsvis får vi några besök på träningarna framöver!

Samtidigt som vi tackar Linus för en fantastisk tid på OLGY Uppsala så presenterar vi även Erica Edman som kommer att bli vår nya medarbetare under hösten.

Vi tränare är säkra på att Erica kommer att bidra med nya kunskaper och härlig energi till OLGY!

Lite mer om Erica:

Ålder: 22 år

Klubb: Rehns BK

”Jag är en dalkulla som förutom att orientera gillar att åka skidor. Jag älskar även att pyssla på min fritid och det är inte ofta jag inte har symaskinen framme, stickar eller har ett virkprojekt. Jag springer gärna OL intervaller, och ett distanspass på fjället i Sälen kör jag så fort jag får chansen.”