Ny sprintkarta över Celsiusskolan!

Under våren har elevernas egna förening OLGY IF fått en egen sprintkarta över skolan och kringliggande områden. Onsdagen 24e April invigde vi kartan med en tävlingsförberedande sprint med karantän, PM, uppvärmningskarta och startlista. Efter träningen blev det analys bakom Livelox för löparna.

Nu när kartan är invigd kan kartritare Johan avsluta arbetet efter lite feedback från eleverna och förhoppningsvis kan vi hålla fina arrangemang på kartan i framtiden!

I helgen väntas Swedish League för många av eleverna och fredagens sprint inleder tävlingshelgen. Att förbereda sig väl inför tävlingar är givet, men i just sprint kan man alltid tjäna mycket på att ”träna på att tävla”, därför valde vi att genomföra träningen i onsdags så likt tävling som möjligt.

Vi kommer till sprinten i helgen väl förberedda och redo att ge allt för fina prestationer och bra placeringar!