Antagna vid Uppsala OLGY för HT2019

Nu är vi äntligen klara med antagningen inför höstterminen 2019 och vi är glada över att kunna prestentera följande 11 ungdomar. De som kommer att börja vid Uppsala OLGY till hösten är:

Simon Karlsson Holmer IFK Mora OK
Cornelia Krafft Länna IF
Elias Adebrant Tumba Mälarhöjden Orienteringsklubb
Elsa Göras Leksands OK
Eskil Widehag Sundbybergs IK
Hanna Jonsell IF Thor
Ida Hänström Täby OK
Olle Kallur  OK Ravinen
Simon Claesson OK Rodhen
Tove Sjöberg Tullinge SK
Tuva-Cajsa Spik Leksands OK

Detta inlägg postades i Nyheter, OLGY den av .

Om Gunilla Svärd

Kontaktinformation: gunilla@olgy.se, 0724682640 Blev utsedd årets tränare 2013 av Skogssportens gynnare. Har 2 VM-guld, 2 VM-silver, 2 VM-brons, 2 EM -guld, Världscupssegrare totalt -96, O-ringen seger -92 och har 29 SM -medaljer. Har utmärkelsen Årets Buse i bandy! Min målsättning med mitt jobb är att när eleven slutar här så ska han/hon fortfarande tycka att det är roligt med orientering. För att göra det så tror jag på individuell utvecklingsplan med varierad träning. Vill du nå toppen så ger vi resurserna för det. Har du andra målsättningar så stöttar vi dig i det! Glädje föder framgång!