Gren 2 BOWLING

Gren 2 i KM- BOWLING

Igår var det dags för gren 2 i KM. Förra veckan Discgolf och idag var det dags för Bowling. I ledarklassen så lämnade Conny återbud för jobbresa eller var det kanske ett flyktbeteende????!?

Man märkte direkt vilka som var på hugget och provade både skor och klot innan några ens hade kommit in i bowlinghallen. 7 banor med 4-5 stycken på varje bana, hög musik,mycket skratt och en hel del frustration! Några hade hoppat över frukosten (Ajabaja!) och försökte återställa det med en äppelkaka med vaniljsås och popcorn. Det gav inget bra resultat. Några försökte med kaffe och några försökte skruva sina klot. Inte heller det hjälpte. Nej det som gällde för de tre delsegrarna; Agnes, Melker och Gunilla var ordentliga frukostar; en rejäl portion havregrynsgröt eller yoghurt med ordentlig musli. Även en lugn helg med vila, målmedveten träning eller orienteringslopp i Dalarna var ett vinnande koncept. Så till nästa år kan ni prova det och även lite styrketräning behövdes hos några som tyckte att kloten var tunga:).

En extra stjärna till er alla då personalen öste beröm över erat uppträdande, hur bra ni tagit bort kloten, ansvarat för att plockat bort kaffekoppar, fat och skräp runt banorna och hur trevligt ni bemött personalen. Med vår värdegrund så är detta en självklarhet och då är det extra kul att ni/vi får beröm. Eftersom de öppnade extra tidigt bara för oss betydde detta att vi var mycket välkomna tillbaka!

 

Damklass

 

Herrklass

 

Tränarklass

 

Agnes Broman

116

Melker Forsberg

132

Gunilla Svärd

149

Moa Hjorth

111

Arvid Roos

124

Johan Ek Larsson

124

Linnea Samuelsson

110

 Jonathan Uller

107

Linus Mood

105

Lina Svärd

96

Axel Lejon Thorell

107

Alice Marmelid

96

Manne Hammarberg

103

Sofie Ohlsson

83

John McLelland

99

Hillevie Svärd

80

Valtteri Kantainen

98

Alva Lindell

78

Gustav Björklund

96

Vilma Svantesson

78

Gustav Wirén

90

Ellen Grantinger

78

Ludvig Holmqvist

89

Lovisa Wigertz

76

Kristoffer Tengroth

78

Ella Sjöberg

75

Johannes Öhgren

52

Emilia Bergström

75

Selma Gumaelius

74

Emma Isacsson

48

Amelie Rajan

42

Detta inlägg postades i Nyheter den av .

Om Gunilla Svärd

Kontaktinformation: gunilla@olgy.se, 0724682640 Blev utsedd årets tränare 2013 av Skogssportens gynnare. Har 2 VM-guld, 2 VM-silver, 2 VM-brons, 2 EM -guld, Världscupssegrare totalt -96, O-ringen seger -92 och har 29 SM -medaljer. Har utmärkelsen Årets Buse i bandy! Min målsättning med mitt jobb är att när eleven slutar här så ska han/hon fortfarande tycka att det är roligt med orientering. För att göra det så tror jag på individuell utvecklingsplan med varierad träning. Vill du nå toppen så ger vi resurserna för det. Har du andra målsättningar så stöttar vi dig i det! Glädje föder framgång!