Alva Jonsson totalvinnare av Svenska Cupen i MTBO

I helgen avgjordes också finalen av den svenska cupen i MTBO med Säterbygden som arrangör. Vår elev Alva Jonsson, som under året haft skadeproblem och gjort en full satsning på MTBO, vann både lördagens sprint och söndagens masstart. Alva tog därmed en bekväm seger i svenska MTBO cupens D17-20.

Nyhet på SOFT hemsida

Totalresultat svenska MTBO cupen 

Detta inlägg postades i Nyheter, OLGY den av .

Om Linus Mood

Kommer från Almunge utanför Uppsala med Länna IF som moderklubb. Tillhör landslaget i MTBO med ett VM-silver i stafett 2018 och en 9:e plats på VM-sprinten 2017 som främsta meriter. Gick orienteringsgymnasium i Sandviken och har sedan utbildat mig till idrottslärare vid Uppsala Universitet. Favoritträningen är långpass på mountainbike i Lunsen.