Alva Jonsson totalvinnare av Svenska Cupen i MTBO

I helgen avgjordes också finalen av den svenska cupen i MTBO med Säterbygden som arrangör. Vår elev Alva Jonsson, som under året haft skadeproblem och gjort en full satsning på MTBO, vann både lördagens sprint och söndagens masstart. Alva tog därmed en bekväm seger i svenska MTBO cupens D17-20.

Nyhet på SOFT hemsida

Totalresultat svenska MTBO cupen 

Detta inlägg postades i Nyheter, OLGY den av .

Om Gunilla Svärd

Kontaktinformation: gunilla@olgy.se, 0724682640 Blev utsedd årets tränare 2013 av Skogssportens gynnare. Har 2 VM-guld, 2 VM-silver, 2 VM-brons, 2 EM -guld, Världscupssegrare totalt -96, O-ringen seger -92 och har 29 SM -medaljer. Har utmärkelsen Årets Buse i bandy! Min målsättning med mitt jobb är att när eleven slutar här så ska han/hon fortfarande tycka att det är roligt med orientering. För att göra det så tror jag på individuell utvecklingsplan med varierad träning. Vill du nå toppen så ger vi resurserna för det. Har du andra målsättningar så stöttar vi dig i det! Glädje föder framgång!