USM Guld till Gustav Wirén Gonzalez!

I fredags avgjordes Ungdoms-SM sprint i Gammelstads kyrkby utanför Luleå. Snabbast av alla i H16 klassen var vår elev Gustav Wirén Gonzalez. Gustav sprang den 2710m långa banan på 14.32 och segermarginalen blev tillslut 2 sekunder.

20180828_104037

GustavWirenGonzalez

Hela resultatlistan (för alla klasser) hittas här.

Detta inlägg postades i Nyheter, OLGY den av .

Om Gunilla Svärd

Kontaktinformation: gunilla@olgy.se, 0724682640 Blev utsedd årets tränare 2013 av Skogssportens gynnare. Har 2 VM-guld, 2 VM-silver, 2 VM-brons, 2 EM -guld, Världscupssegrare totalt -96, O-ringen seger -92 och har 29 SM -medaljer. Har utmärkelsen Årets Buse i bandy! Min målsättning med mitt jobb är att när eleven slutar här så ska han/hon fortfarande tycka att det är roligt med orientering. För att göra det så tror jag på individuell utvecklingsplan med varierad träning. Vill du nå toppen så ger vi resurserna för det. Har du andra målsättningar så stöttar vi dig i det! Glädje föder framgång!