Information och komplettering av Kick-Off PM

På måndag morgon kommer Linus att möta upp vid busstationen i Länna där ni ska stiga av.

Till frukost på tisdag bjuder vi på Gröt, sylt och mjölk. Känner man att man vill komplettera denna frukost så tar man själv med detta.

På onsdagen har vi bytt ut intervallpasset mot ett lugnare rörlighetspass. Detta för att ni inte skall vara slitna på helgens tävlingar. Samling vid skolan kl 9.00. Räkna med att vi är utomhus på detta pass.

På onsdag eftermiddag kör både åk 1 och 2 ett första pass av ITL. Se kalendern för sal.

Detta inlägg postades i Nyheter, OLGY den av .

Om Linus Mood

Kommer från Almunge utanför Uppsala med Länna IF som moderklubb. Tillhör landslaget i MTBO med ett VM-silver i stafett 2018 och en 9:e plats på VM-sprinten 2017 som främsta meriter. Gick orienteringsgymnasium i Sandviken och har sedan utbildat mig till idrottslärare vid Uppsala Universitet. Favoritträningen är långpass på mountainbike i Lunsen.