Elever uttagna till EYOC

Svenska orienteringsförbundet har i dagarna publicerat uttagningarna till sommarens Junior-VM och Ungdoms-EM. Efter en riktigt bra vår har vår elev Ella sjöberg blivit uttagen att löpa i de blågula färgerna vid Ungdoms-Em som går i Bulgarien den 27 juni – 1 juli.

Även vår elev Kristoffer Tengroth har haft en bra vår och har för det belönats med en reservplats till ungdoms-EM.

Grattis!

Ella2

Fotograf: Göran Johansson (gejo.se)

Länk till hemsidan för Ungdoms-EM

Länk till Nyheten på svenskorientering.se 

Detta inlägg postades i Nyheter, OLGY den av .

Om Linus Mood

Kommer från Almunge utanför Uppsala med Länna IF som moderklubb. Tillhör landslaget i MTBO med ett VM-silver i stafett 2018 och en 9:e plats på VM-sprinten 2017 som främsta meriter. Gick orienteringsgymnasium i Sandviken och har sedan utbildat mig till idrottslärare vid Uppsala Universitet. Favoritträningen är långpass på mountainbike i Lunsen.