Träning i fina Siggefora

Idag besökte Uppsala OLGY ett av de finaste områden som finns runt vår stad, nämligen Siggefora norr om Järlåsa. Området är nog mest känt för att ha stått värd för medeldistansen och stafetten när orienterings-SM arrangerades i Uppland 2014.

Området är består av fina höjder med småskuren hällmark och god sikt och inbjuder till teknisk orientering.

Träningen vi genomförde var en kval och finalträning av medeldistanskaraktär. Först genomfördes ett kvallopp på ca 15-20min och därefter ett lite längre finallopp.

Resultat/sträcktider för finalen hittas HÄR

Livelox för träningen hittas HÄR

Siggefora

Detta inlägg postades i Nyheter, OLGY den av .

Om Linus Mood

Kommer från Almunge utanför Uppsala med Länna IF som moderklubb. Tillhör landslaget i MTBO med ett VM-silver i stafett 2018 och en 9:e plats på VM-sprinten 2017 som främsta meriter. Gick orienteringsgymnasium i Sandviken och har sedan utbildat mig till idrottslärare vid Uppsala Universitet. Favoritträningen är långpass på mountainbike i Lunsen.