Avlysningar O-ringen 2020

Avlysningarna för O-ringen 2020 finns nu att tillgå på O-ringen hemsida (Länk). Det är viktigt att alla elever går in och kollar vilka områden som har avlysts. Särskilt länken till google maps är tydlig. Gå in och kolla.

Våra träningar kommer att anpassas efter detta, men det är på eget ansvar att se till att man inte bryter avlysningen när man tränar på egen hand. Bra kartor över berörda områden hittar ni här:

Google maps

PDF

 

Detta inlägg postades i Nyheter, OLGY den av .

Om Linus Mood

Kommer från Almunge utanför Uppsala med Länna IF som moderklubb. Tillhör landslaget i MTBO med ett VM-silver i stafett 2018 och en 9:e plats på VM-sprinten 2017 som främsta meriter. Gick orienteringsgymnasium i Sandviken och har sedan utbildat mig till idrottslärare vid Uppsala Universitet. Favoritträningen är långpass på mountainbike i Lunsen.