Skid-KM avgjort

Det var en mindre skara av elever som denna morgonen mötte upp vid Kantorn med skidfodral i högsta hugg. På schemat stod skid-KM i klassisk stil på Storvretas fina spår. Vädret var allt annat än inbjudande med blåst och regn i luften och detta gjorde vallningen klurig.

Upplägget var två varv på en slinga på ca 2,3km med flera utmanande backar. Vi körde ett gemensamt varv för att reka banan och se till att alla hittade innan starten gick kl 8.45. Först ut var Axel.

Segrande ur bataljen gick i herrklassen Gustav Björklund och i damklassen Lotta Weyhenmeyer.

20180313_084816

Detta inlägg postades i Nyheter, OLGY den av .

Om Linus Mood

Kommer från Almunge utanför Uppsala med Länna IF som moderklubb. Tillhör landslaget i MTBO med ett VM-silver i stafett 2018 och en 9:e plats på VM-sprinten 2017 som främsta meriter. Gick orienteringsgymnasium i Sandviken och har sedan utbildat mig till idrottslärare vid Uppsala Universitet. Favoritträningen är långpass på mountainbike i Lunsen.