Resedagbok Onsdag

Dagen startades med en halvtaskig frukost där några tappra själar gått upp extra tidigt för att kolla på de spännande skidorna. Sedan bar det iväg till skogarna utanför Cehegín för en rolig orienteringsbana, matsäck åts på plats i väntan på en försvunnen själ (John).

Resan gick sedan in till Cehegín för en gemensam sprint med Sandvikens treor, när detta arrangemang var avslutat rullade bussarna hemåt med många trötta elever.

Kvällen bjöd på dålig information från boendet och det blev hetsätning för många och maten tog också slut vilket inte gjorde så mycket då denna var ”extremt osmakligt” qoute by Axel trots ett tappert försök med mutning i form av bruna bananer och naturell yoghurt till efterrätt får dom en stark 1 i betyg och de 5 stjärnorna campingen har skaffat sig lyser med sin frånvaro trots att inte ett moln syntes över Guardamar. Kvällen avslutades för många med fotbollstittning och trots maten var det en lyckad dag.

Detta inlägg postades i Nyheter, OLGY den av .

Om Linus Mood

Kommer från Almunge utanför Uppsala med Länna IF som moderklubb. Tillhör landslaget i MTBO med ett VM-silver i stafett 2018 och en 9:e plats på VM-sprinten 2017 som främsta meriter. Gick orienteringsgymnasium i Sandviken och har sedan utbildat mig till idrottslärare vid Uppsala Universitet. Favoritträningen är långpass på mountainbike i Lunsen.