Resedagbok tisdag

Vi började med att äta frukost klockan åtta och några vågade prova gröten, läs soppan, som bestod av vatten okokta gryn. Efter frukosten åkte vi till förmiddagsträningen.

Som om inte haft nog med minibuss-strul tappade vi bort en buss på vägen. Tur att det var Connys bil som fått punka eftersom han är den mest talangfulle mekanikern i olgy-teamet.

Träningen gick desto bättre (för de flesta) och vi sprang en fin medeldistans nära havet. Vi hade inte så svårt med de nästintill opasserbara grönområdena men när vi skulle tillbaka till bo-kontrollen var vi lite för självsäkra och trodde att vi visste vart den var.

Nästa svårighet var att navigera sig genom den spanska mataffären för att handla till kommande luncher.

Efter lunchen passade vi på att njuta av solen och värmen.

Klockan 17:30 var det samling för dagens andra pass, masstart med SI-enheter och tidtagning. De som skulle vara med samlades utanför receptionen för att vänta på han som höll i passet. Efter en kvarts väntan stod det klart att han inte verkade dyka upp och efter snabba beslut från tränarna kom Conny rusandes med ett gäng kartor. Masstart byttes till OL-intervaller och även om passet inte blev vad många hade räknat med så utfördes det väl trots kluriga banor.

 

De som istället för att träna på eftermiddagen sprang natt hade turen att få springa den tänkta masstarten då arrangören hade dykt upp. Han hade satt ut kontroller under eftermiddagen och därför varit sen. Nattbanan var svår, bara ett fåtal klarade sig runt banan.

När de kom tillbaka hade de hungriga eftermiddagslöparna käkat upp all mat så de fick nöja sig med ris och grönsaker i väntan på att köket skulle fixa mer mat.

Dagen avslutades med sång för Linus som fyllde 30.

Namnlös1 Namnlös

Detta inlägg postades i Nyheter, OLGY den av .

Om Linus Mood

Kommer från Almunge utanför Uppsala med Länna IF som moderklubb. Tillhör landslaget i MTBO med ett VM-silver i stafett 2018 och en 9:e plats på VM-sprinten 2017 som främsta meriter. Gick orienteringsgymnasium i Sandviken och har sedan utbildat mig till idrottslärare vid Uppsala Universitet. Favoritträningen är långpass på mountainbike i Lunsen.