ANTAGNINGAR HT 2018

Vi kan nu meddela att antagningarna för nästa år är färdiga. Som vi tidigare skrivit här har söktrycket till vår glädje varit mycket stort även i år. Vi har tagit ut ett härligt gäng med motiverade och glada ungdomar.
Precis som varje år är det väldigt svårt och till viss del jobbigt att bestämma vilka vi inte kan erbjuda plats, men precis som varje år så måste det göras. Till er som inte blivit erbjuden plats vill vi bara önska lycka till och kör hårt i skogen!

De antagna är:
Emilia Bergström OK Rodhen
Philip Forngren, Täby OK
Manne Hammarberg, Järfälla OK
Viktor Jellvert Börjeson, Göteborg Majorna OK
Alice Marmelid, OK Roxen
John Mc Lelland, OK Rodhen
Amelie Rajan, IFK Lidingö SOK
Hillevie Svärd, Strängnäs-Malmby OL
Gustav Wirén , Attunda OK

Vi kommer även nästa läsår att ha en ny utländsk löpare i vår verksamhet, vilket känns jätteroligt
Valtteri Kankainen Sotkamon Jymy

VÄLKOMNA!!

_DSC8862

Detta inlägg postades i Nyheter, OLGY den av .

Om Gunilla Svärd

Kontaktinformation: gunilla@olgy.se, 0724682640 Blev utsedd årets tränare 2013 av Skogssportens gynnare. Har 2 VM-guld, 2 VM-silver, 2 VM-brons, 2 EM -guld, Världscupssegrare totalt -96, O-ringen seger -92 och har 29 SM -medaljer. Har utmärkelsen Årets Buse i bandy! Min målsättning med mitt jobb är att när eleven slutar här så ska han/hon fortfarande tycka att det är roligt med orientering. För att göra det så tror jag på individuell utvecklingsplan med varierad träning. Vill du nå toppen så ger vi resurserna för det. Har du andra målsättningar så stöttar vi dig i det! Glädje föder framgång!