Antagningar/Intervjuer HT2016

Vi har nu haft intervjuer och har suttit i arbete för att välja ut de som får en plats till HT 2016. Antal ansökningar i år var rekord med 19 förstahandsansökningar och 17 andrahandsansökningar. Jätteroligt! Vi hoppas vara klara med ansökningarna innan julafton och kommer att kontakta alla de som sökt till oss på telefon eller via mail så fort vi har allt klart.

Om du har sökt till oss i andra eller tredje hand så får vi inte kontakta dig förrän klartecken har getts från ditt förstahandsvals gymnasium MEN nu på fredag 18/12 kl.14.00 kommer vi att ha intervjuer med er som har oss som andrahandsalternativ om det blir aktuellt. Det kan även bli aktuellt med intervjuer den 21:a och 22:a december.

Om du har frågor om detta så dra dig inte för att kontakta Gunilla 070-9651271.

 https://scamquestra.com/news/26-privet-iz-1994-goda-andrey-andreevich-abakumov-gendirektor-atlantic-global-asset-management-agam-34.html